פורום מקיף עומר
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
מאי 21, 2012, 08:47:42 AM

בצע כניסה עם שם משתמש, סיסמא ואורך חיבור
חיפוש:     חיפוש מתקדם

3272 הודעות 1981 נושאים על ידי 746 משתמשים
המשתמש הכי חדש בקהילה: שששש
* בית | עזרה | חיפוש | התחברות | הרשמה
פורום מקיף עומר  |  מורים מקצועיים  |  של"ח וסיורים (אחראי: מירה גבע)  |  נושא: שרשרת הדורות - פעילות ז באר שבע 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. « הקודם הבא »
עמודים: [1] הדפסה
כתב נושא: שרשרת הדורות - פעילות ז באר שבע  (נקרא 522 פעמים)
איתן מכליס
ניהול
*

« ב- : פברואר 15, 2010, 09:01:11 AM »

‏‏14/02/2010
‏‏ל'/שבט/תש"ע

לכבוד הורי המש"צים

הנדון: סיור "אני בשרשרת הדורות"

התוכנית לתלמידי חטיבת הביניים (כיתות ז') מתמקדת בשרשרת הדורות ובפעילות ייחודית לבר המצווה. המגמה היא להתחבר אל תוכניות שורשים המתקיימות בשכבת גיל זו ומתוך רצון להביא למודעות התלמיד את עובדת היותו חוליה בשרשרת הדורות הבאה לידי ביטוי הן בקשר שלו למשפחתו והן בקשר שלו לעמו ולארצו. את הקשר לעם ישראל ולארץ ישראל תגלם באופן סמלי ירושלים.

בסיור זה ייפרס בפני התלמידים רצף היסטורי של אירועים המציגים את הקשר של העם היהודי לאירועים אלו, מימי בית המקדש הראשון ועד ימינו אנו. סיור זה מאפשר לבני ובנות המצווה לחפש את המאחד והמחבר בין עברו של עם ישראל עד חורבנה של ירושלים בידי הרומאים ובין ירושלים של כותל מערב והרובע היהודי בימינו.

פעילות ייחודית זו תתאפשר בשכבת כיתות זי, בזכות המש"צים (מדריכי של"ח צעירים) משכבות ט' – י'', אשר יובילו ידריכו את שכבת ז' במהלך הסיור, בהנחיית צוות מורי השל"ח.

הסיור "אני בשרשרת הדורות"  מתקיים בתאריך 3/3/10  יום רביעי. ולשם הכנתו אנו יוצאים לסיור הכנה מקדים יערך בתאריך 17/2/10 , יום רביעי:

יציאה: בשעה 08:00 מהמקיף .
חזרה משוערת : בשעה 15:30 , פיזור במרכז המסחרי בעומר.

ציוד נדרש: כובע, נעליים סגורות, מים, אוכל עד לצהריים, מחברת וכלי כתיבה

העתק: מנהלת בית הספר הגב' זיוה דרורי
רכזת השכבה מירב בן דוד
מחנך הכיתה
תיק טיולים
אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ביתי ____________ליום של"ח שיערך ב:10/2/10 בירושלים. ידוע/לא ידוע לי על בעיה רפואית המונעת ממנו לצאת לסיור.
__________                               ________________                      ______________
שם ההורה                                    חתימה                                             תאריך
עמודים: [1] הדפסה 
פורום מקיף עומר  |  מורים מקצועיים  |  של"ח וסיורים (אחראי: מירה גבע)  |  נושא: שרשרת הדורות - פעילות ז באר שבע « הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!